Thursday , December 14 2017

Download Nigeria Immigration Service (NIS) Recruitment Past Questions And Answers

Nigeria Immigration Service (NIS) Recruitment Past Questions And Answers

The Nigeria Immigration Service (NIS) recruitment Past questions and answers are the materials which is set to guide you in the recruitment processes. In this article, I have shared the hot questions and answers asked in the NIS Aptitude test. How does NIS Aptitude test look like and how do I get the Nigerian Immigration Service Past questions and answers? This is the hot questions we have received from most applicants so far which you are about to get answers.

Nigeria Immigration Service (NIS) Recruitment Past Questions And Answers

Below are some questions with answers which you may come across during the 2017 Nigeria immigration service (NIS) recruitment:

Nigerian Immigration Service Mathematics Past Questions & Answers 

In all, there are usually 40 questions to answer.

1: What is the probability of having an odd number in a single toss of a fair die?
(a) 1/6
(b) 1/3
(c) ½
(d) 2/3
Answer: C

Use the following information for question 2 and 3
The surname of 40 children in a class were arranged in alphabetical order,16 of the surnames begin with O and 9 of the surnames begins with A. 14 letters of the alphabet do not appear as the first letter of a surname.

2: What is the probability that the surname of a child picked at random from the class begins with either O and A?
(a) 5/8
(b)7/8
(c)9/16
(d)14/25
Answer: A

3: If more than one surname begins with a letter besides A and O, how many surnames begin with the letter?
(a) 2
(b) 3
(c) 4
(d) 6

Answer: B

The table gives the score of a group of students in an English language test.

Scores 2 3 4 5 6 7
No. of Students 2 4 7 2 3 2

4: If a student is chosen at random from the group, what is the probability that he scored at least 6 marks?
(a) 3/20
(b) 1/5
(c) ¼
(d) 3/10
Answer: C

5: What is the probability that three customers waiting in a bank will be served in the Sequence of their arrival at the bank?
(a) 1/6
(b) 1/3
(c) ½
(d) 2/3
Answer: C

Nigeria Immigration Service (NIS) Recruitment Past Questions 

Mathematics Questions

6: The probability that Kodjo and Adoga pass an examination are ¾ and 3/5 respectively. Find the probability of both boys failing the examination.
(a) 1/10
(b) 3/10
(c) ½
(d) 2/3
Answer: A

7: The mean of 20 observations in an experiment is 4. If the observed largest value is 23, Find the mean of the remaining observations.
(a) 4
(b) 3
(c) 2.85
(d) 2.60
Answer: A

8: A group of eleven people can speak either English or French or both. Seven can speak English and six can speak French. What is the probability that a person chosen at random can speak both English and French?
(a) 2/11
(b) 4/11
(c) 5/11
(d) 11/13
Answer: B

If events X and Y are mutually exclusive, P(X) = 1/3 and P(Y) = 2/5, Use the information to answer questions 9 & 10.

9: P (X n Y) is
(a) 0
(b) 2/15
(c) 4/15
(d) 11/15
Answer: A

10: P (X u Y) is
(a) 0
(b) 2/15
(c) 4/15
(d) 11/15
Answer: A

11: A box contains 2 white and 3 blue identical marbles. If two marbles are picked at Random, one after the other, without replacement, What is the probability of picking two marbles of different colours?
(a) 2/3
(b) 3/5
(c) 2/5
(d) 7/20
Answer:
D

12: Mrs. Jones is expecting a baby. The probability that it will be a boy is ½ and the Probability that the baby will have blue eyes is ¼. What is the probability that she will have a Blue-eyed boy?
(a) 1/8
(b) ¼
(c) 3/8
(d) 1/2
Answer: B

13: Convert the speed 90 km per hour of a car to metres per second
(a) 1.5 ms-1
(b) 2.5 ms-1
(c) 25 ms-1
(d) 1.5 x 103ms-1
Answer: C

14: Uche and Chidi shared a sum of money on the ratio m:n. If Chidi’s share was N4,200.00, what was Uche’s share?
(a) N4,200n/m
(b) N4,200/mn
(c) N4,200m/n
(d) N4,200/n
Answer:
C

15: A husband contributes 7% of his income into a fund and his wife contributes 4% of her income. If the husband earns N5,500 per annum (p.a) and his wife earns N4,000 p.a, find the sum of their contribution
to the fund.
(a) N1,045
(b) N605
(c) N545
(d) N490
Answer: C

16: A car is traveling at an average speed of 80kmh-1. Its speed in metres per second (m/s) Is
(a) 13.3m/s
(b) 22.2m/s
(c) 133.3m/s
(d) 222.2m/s
Answer:
B

17: If the children share N10.50K among themselves in the ratio 6:7:8, How much is the largest share?
(a) N3.00
(b) N3.50
(c) N4.00
(d) N4.50
Answer:
C

18: A trader makes a loss of 15% when selling an article. Find the ratio, selling price: cost price.
(a) 3:20
(b) 3:17
(c) 17:20
(d) 20:23
Answer:
C

19: A car travels at xkm per hour for 1 hour at ykm per hour for 2 hours. Find its average speed.
(a) 2x+2ykmh-1/3
(b) x+ ykmh-1/3
(c) x+2 ykmh-1
(d) 2x+ ykmh-1/3
Answer:
C

20
: The ages of three men are in the ratio 3:4:5. If the difference between the ages of the oldest and youngest is 18 years, find the sum of the ages of the three men.
(a) 45 years
(b) 72 years
(c) 108 years
(d) 216 years
Answer:
C

21: A bicycle wheel of radius 42cm is rolled over a distance of 66m. How many revolutions does it make?
[Take π=22/7] (a) 2.5
(b) 5
(c) 25
(d) 50
Answer: C

22: In a bag of oranges, the ratio of the good ones to the bad ones is 5:4. If the number of bad ones in the bag is 36, how many oranges are there altogether?
(a) 81
(b) 72
(c) 54
(d) 45
Answer:
A

23: A man is four times as old as his son. The difference between their ages is 36. Find the sum of their ages.
(a) 45 years`
(b) 48 years
(c) 60 years
(d) 74 years
Answer: C

24: If 4m+3n = 5, find the ratio m:n 4m-3n 3
(a) 7:4
(b) 4:3
(c) 3:4
(d) 4:7
Answer:
A

25: If 2x : (x+1) =3:2, what is the value of x?
(a) ½
(b) 1
(c) 1½
(d) 3
Answer:
D

26: The ratio of the number of men to the number of women in a 20 member committee is 3:1. How many women must be added to the 20 member committee so as to make the ratio of men to women 3:2 ?
(a) 2
(b) 5
(c) 7
(d) 9
Answer: B

27: Three men, Bedu, Bakare and Kofi shared N500 in the ratio 3:2:x respectively. If Bedu’s share is N150, find the value of x.
(a) 1
(b) 3
(c) 5
(d) 6
Answer: C
28: The sides of two cubes are in the ratio 2:5, what is the ratio of their volumes?
(a) 4:5
(b) 8:15
(c) 6:125
(d) 8:125
Answer:
D

29: Lena bought 400 Alpha Company shares at N1.50 each and sold them at N2.05 each. What was her gain?
(a) N0.55
(b) N20.00
(c) N220.00
(d) N330.00
Answer:
C

30: Amma buys 100 oranges at 20 for C 30.00 and another 200 oranges at 4 for C 10.00. If she sells all her oranges at C3.00 each, what was her profit?
(a) C150.00
(b) C250.00
(c) C500.00
(d) C650.00
Answer:
B

31: The price of a litre of petrol is increased from C30.00 to C 39.00 . What is the percentage increase in the cost of a litre of petrol?
(a) 90%
(b) 30%
(c) 34%
(d) 39%
Answer: B

32: A trader sold a pair of shoes for C 2,800.00 making a loss of 20% on his cost price. Find his loss as a percentage of his selling price.
(a) 162/3%
(b) 2%
(c) 25%
(d) 75%
Answer:
C

33: An article bought for D5,000.00 depreciate by 15% of its value during the first year. Find its value after a year.
(a) D425.00
(b) D750.00
(c) D4,250.00
(d) D4,985.00
Answer:
C

34: A house bought for N100,000 was later auctioned for N80,000, Find the loss percent.
(a) 20%
(b) 30%
(c) 40%
(d) 50%
Answer:
A

35: The side of a square is increased from 20cm to 21cm. Calculate the percentage increase in its area.
(a) 2.5%
(b) 9.3%
(c) 10.0%
(d) 10.25%
Answer: D

36: A man bought 2220 mangoes at N5x. He sold each for 3x kobo and made gain of N8. Find the value
of x.
(a) 2
(b) 5
(c) 6
(d) 10
Answer:
C

37: A car moves at an average speed of 30kmh-1, how long does it take to cover 200 metres?
(a) 2.4sec
(b) 24sec
(c) 144sec
(d) 240sec
Answer:
C

38: A man bought a television set on hire purchase for N25, 000 out of which he paid N10,000. If he is allowed to pay the balance in eight equal installments, find the value of each Installment.
(a) N1250
(b) N1578
(c) N1875
(d) N3125
Answer:
C

39: If the simple interest on N2, 000 after 9 months is N6, at what rate per annum is the interest
charged?
(a) 21/4%
(b) 4%
(c) 5%
(d) 6%
Answer:
B

40: A student bought 3 notebooks and 1 pen for N35. After misplacing these items, she again bought 2 note books and 2 pens, all of the same type for N30. What is the cost of a pen?
(a) N5.00
(b) N7.50
(c) N10.00
(d) N15.00
Answer: C

Nigeria Immigration Service (NIS) Recruitment Past Questions On Current Affairs

1: Which of following is the core duty of the Nigeria Immigration?
(a) Persecuting offenders
(b) enforcing of Laws
(c) issuance of all Nigerian travel document
(d) Deporting of foreigners
Answer: C

2: The NIS was brought out of the Nigerian Police Force (NPF) in
(a) 1946
(b) 1956
(c) 1958
(c) 1964
Answer: C

3: The NIS was formally established by the act of parliament in
(a) 1963
(b) 1957
(c) 1964
(d) 1976
Answer: A

4: The first African country to introduce E-passport was
(a) South-Africa
(b) Ghana
(c) Liberia
(d) Nigeria
Answer: D

Nigeria Immigration Current Affairs Questions 2017 

5: How many comptrollers general has the NIS gotten since the inception till date?
(a) 10
(b) 12
(c) 8
(d) 15
Answer: B

6: The present comptroller general of NIS is
(a) Umar Dahiru
(b) Uhuru Kayidee
(c) Boniface Cosmos
(d) David Parradang
Answer: D

7: The first Secretary General of Common wealth was
Options:
(a) George Washington
(b) Tulma Goldie
(c) Arnold Smith
(d) Joseph Garba
Answer: C

8: Lagos became a crown colony in
(a) 1862
(b) 1861
(c) 1841
(d) 1886
Answer: A

9: The first war 1 was between
(a) 1911-1914
(b) 1914-1916
(c) 1916-1918
(d) 1914-1918
Answer: D

10: The western and eastern Nigeria became self governed in
(a) 1959
(b) 1960
(c) 1957
(d) 1956
Answer: C

11: The first head of government of Nigeria was
(a) Yakubu Gowon
(b) Aguiyi Ironsi
(c) Tafawa Balewa
(d) Nnamdi Azikiwe
Answer: C

12: The first militant president of Nigeria was
(a) Sanni Abacha
(b) Ibrahim Babangida
(c) Aguiyi Ironsi
(d) Yakubu Gowon
Answer:  B

13: Nigeria became a republic in
(a) 1963
(b) 1960
(c) 1976
(d) 1961
Answer: A

14: The Northern and Southern protectorate was amalgamated in
(a) 1914
(b) 1919
(c) 1921
(d) 1900
Answer:
A

15: The first Executive president was
(a) Nnamdi Azikiwe
(b) Olusegun Obansanjo
(c) Sheu Shagari
(d) Goodluck Jonathan
Answer: C

16: The first colonial governor general of Nigeria was
(a) Tulma Goldie
(b) James Robertson
(c) Huge Clifford
(d) Lord Lugard
Answer:
D

17: The highest court in Nigeria is
(a) Court of Appeal
(b) Supreme court
(c) Federal High Court
(d) Magistrate court
Answer: B

18: ECOWAS was established in ____________ and has it administrative headquarter in
(a) 1967 Lome
(b) 1975 Lome
(c) 1975 Lagos
(d) 1967 Lagos
Answer:

19: The first general election in Nigeria was held in
(a) 1959
(b) 1960
(c) 1963
(d) 1999
Answer:
  A

20:
Nigeria practice one of the following system of government
(a) Con-federalism
(b) Unitarism
(c) Paliamentaism
(d) Federalism
Answer: D

21: The last colonial governor general of Nigeria was
(a) James Robertson
(b) Jimmy Carter
(c) Lord Lugard
(d) Huge Clifford
Answer:
A

22: The first Military coup de’tat in Nigeria was in
(a) 1964
(b) 1966
(c) 1960
(d) 1999
Answer: B

23: The establishment of states started in Nigeria on
(a) May 27 1967
(b) Feb. 13 1966
(c) April 8 1960
(d) Oct. 1 1960
Answer:
A

24: The Biafra Civil war was between
(a) 1967-1968
(b) 1968-1971
(c) 1967-1970
(d) 1970-1975
Answer: C

25: The national youth service corp was established in
(a) 1960
(b) 1973
(c) 1980
(d) 1997
Answer: B

26: The Nigeria Police Force belongs to which organ of government
(a) Judiciary
(b) Executive
(c) Legislative
(d) None of the above
Answer: B

27: African consist of how many countries
(a) 54
(b) 55
(c) 60
(d) 70
Answer: A

28: The Secretary general of OPEC is
(a) Abdulsaleam Kanuri
(b) Abudullahhi El-badri
(c) Utuhu Kamirideen
(d) Philip Effiong
Answer: B

29: The current secretary general of United nation is
(a) Ban ki Moon
(b) Trugve Lie
(c) Koffi Anaan
(d) Boustro-Brouste Ghali
Answer: A

30: Which of the followingpair of countries consist of the permanent security council of UN
(a) Brazil, Germany, France, USA, China
(b) France, China, USSR, USA, Britain
(c) France,Britain, Brazil, Newzealand
(d) France, Germany, Japan, China
Answer: B

31: In order to qualify for the post of President in Nigeria the person must be ………….. and above
(a) 35yr
(b) 20 yrs
(c) 40 yrs
(d) 55yrs
Answer: A

32: The name Nigeria coined out of …………………
(a) Niger Forest
(b) Niger Area
(c) Niger River
(d) Niger Textures
Answer: B

33:
The first Inspector General of the Police Force was
(a) Teslim Balogun
(b) Louis Edet
(c) Ademola Adetokunbo
(d) Elias Balogon
Answer: B

34: The current secretary general or commission chairman of Africa union is
(a) Dlamini Zuma
(b) Allasane Quattara
(c) Emeka Anaoku
(d) H. Desategn
Answer: A

35: The current president of commission or secretary is of ECOWAS
(a) H.Desategn
(b) Kadre Desire Quedraogo
(c) Allasane Quattara
(d) Ike Ekweremalu
Answer: B

36: The headquarter of UN is in
(a) New York
(b) Washington
(c) Geneva
(d) Vienna
Answer: A

37:
UNO was founded in San Francisco in
(a) 1939
(b) 1914
(c) 1945
(d) 1950
Answer: C
38: The first military coup-de’tat in Africa was in
(a) Libya
(b) Liberia
(c) Egypt
(d) Nigeria
Answer: C

39: Nigeria became 36 states under the regime of
(a) Olusegun Obasanjo
(b) Sanni Abacha
(c) Ibrahim Babagida
(d) Yakubu Gowon
Answer: B

40: The first military head of state was
(a) Yakubu Gowon
(b) Aguiyi Ironsi
(c) Olusegun Obasanjo
(d) Ernest Shonekan
Answer: B

Qtn 41: Oil can be found in one of the following state in Nigeria
(a) Lagos
(b) Anambra
(c) Ondo
(d) Ekiti
Answer: C

42: Tin is majorly found in
(a) Jos
(b) Enugu
(c) Kano
(d) Imo
Answer: A

43: Oil was first discovered by Shell-BP in Nigeria ………………
(a) Oloibiri
(b) Idanre
(c) Warri
(d) Kabba
Answer: A

44: Which of the following may be regarded as a regional organization
(a) ECOWAS
(b) OAU
(c) UN
(d) OPEC
Answer: B

45: The last military head state of Nigeria was
(a) Abdulsaleem Abubakar
(b) Sanni Abacha
(c) Olusegun Obasanjo
(d) Yakubu Gowon
Answer: A

46: The name Nigeria was coined by ………………
(a) Flora Shaw
(b) Mary Slessor
(c) Lord Lugard
(d) Juman Goldie
Answer: A

47:
The legislature in Nigeria is called
(a) House of assembly
(b) House of lords
(c) National Assembly
(d) House of Representative
Answer: C

48: The legislature in Britain is referred to as ………………….
(a) House of common
(b) White house
(c) Congress
(d) Parliament
Answer: D

49: Nigeria changed from pounds to Naira in
(a) 1960
(b) 1973
(c) 1959
(d) 1963
Answer: B

50: The first Nigeria president to die in office was ………….. and he died on ……………
(a) Murtala Mohammed Feb 13 1976
(b) Sanni Abacha June 8 1998
(c) Ya’ardua May 52010
(d) Aguiyi Ironsi July 29
Answer:
C

English Language Past Questions & Answers (50 Questions)

Choose the word nearest to the word in bold

Qtn 1: After many years of struggle as a trader, he struck gold
(a) Became quite rich
(b) Won a big contract
(c) he became a gold miner
(d) became a goldsmith

Answer: A

Qtn 2: One significant character of the jet age is that it encourages people to cut corners
(a) Not to face all problems
(b) to want to become rich quickly
(c) to want to avoid unnecessary hardships
(d) forfeit the opportunity of further education.

Answer: B

Qtn 3: The lady who won the beauty contest had a good gait
(a) Stature
(b) figure
(c) elegance
(d) carriage

Answer: B

Qtn 4: It would need a high flyer to make a first class degree in the university
(a) A smart performer
(b) an outright genius
(c) an outstanding scholar
(d) an unmitigated swat

Answer: D

Qtn 5: What you will find in the book is a bird’s eye view of the subject
(a) A detailed account
(b) a balanced account
(c) a biased treatment
(d) a general survey

Answer: D

Qtn 6: Hers was a chequered career
(a) An interesting and successful career
(b) a career full of sorrow and tears
(c) a bright and memorable career
(d) a career full of ups and downs

Answer: D

Qtn 7: If experience is anything to go by, this action will prove a political mine field
(a) A source of political benefits
(a) a way out of political trouble
(c) a cause for political joy
(d) an invitation to political problems.

Answer: D

Qtn 8: In my view, the play didn’t come off
(a) Succeed
(b) fail
(c) attract applause
(d) take place

Answer: D

Qtn 9: When the chips are down, we will know those who have the courage to stand
(a) when we get to a crisis point
(b) in the final analysis
(c) when the blocks are lowered
(d) when we get to the end of the road

Answer: D

Qtn 10: She said boxing is, in fact her pet aversion
(a) something she likes very much
(b) something she dislikes very much
(c) a hobby she loves to pursue (d) one thing she can’t miss

Answer: A

Qtn 11: The gateman does his work perfunctorily
(a) without commitment
(b) with speed
(c) mother’s pet
(d) father’s pet

Answer: B

Qtn 12: Members of the panel were working at cross-purposes
(a) harmony
(b) in disunity
(c) for selfish purposes
(d) stretch

Answer: A

Qtn 13: The young man who distributed political pamphlets on campus was promptly repudiated
(a) disowned
(b) arrested
(c) warned
(d) killed

Answer: B

Qtn 14:
Adayi is a die-hard criminal
(a) hard to kill
(b) hard to arrest
(c) remorseless
(d) resentless

Answer: A

Fill each gap with most appropriate option from the list following the gap

Qtn 15: In moments of serious economic hardship, many people are ______ to turn to God.
(a) Concerned
(b) inclined
(c) disposed
(d) propensed

Answer: C

Qtn 16:
We cannot all wear expensive shoe in situation of __________
(a) Diverent demand and supply
(b) uneven wear and tear
(c) different purchasing power
(d) unpredictable national income

Answer: C

Qtn 17:
The centre – forward was _____________ consequently the goal was not allowed
(a) In an offside position
(b) very well positioned
(c) brilliant player
(d) the captain of the team

Answer: A

Qtn 18: AIDS is ____ disease that kills slowly but surely
(a) Too much a deadly
(b) Very deadly a
(c) so deadly
(d) such deadly a

Answer: D

Qtn19: We had a dull evening because __________
(a) Hardly the talk had begun when the lights went off
(b) hardly had the talk begun when the light went off
(c) the talk had hardly begun when the light had gone out
(d) the lights had hardly gone out when the talk began

Answer: A

Qtn 20: Soyinka’s masterful ___________ of the atmosphere of his childhood helped to make his book, Ake, an outright success
(a) Evocation
(b) invocation
(c) convocation
(d) revocation

Answer: A

Qtn 21: Students will always blame their teachers when examination results are unfavourable
(a) Won’t they
(b) wouldn’t they
(c) isn’t it
(d) cant they

Answer: A

Qtn 22: Okonkwo is a stubborn man; he will never ________ his words
(a) Chew
(b) spit
(c) eat
(d) bite

Answer: C

Qtn 23: Kindly _____ me your book because my friend has ____ mine
(a) Borrow / borrowed
(b) borrow /rent
(c) lend / lent
(d) lend/borrowed

Answer: D

Qtn 24: Three quarters of the church ________ painted by members the previous day
(a) Were
(b) was
(c) is
(d) are

Answer: B

Qtn 25: The young boys have been caught with parts of the stolen machine but _______admitted stealing it
(a) Neither of them has
(b) neither of them have
(c) none of them has
(d) none of them have.

Answer: B

Qtn 26: Watching carefully, I could see the fish______ along the bottom
(a) Dotting
(b) crawling
(c) diving
(d) darting

Answer: C

Qtn 27: Emeka is now a _____ student but it took him years to ______
(a) Matured/mature
(b) mature/mature
(c)mature/matured
(d) matured/matured

Answer: B

Qtn 28: The rebels will soon fight back. We have been informed ______ their _________
(a) Of/predicament
(b) about/ indulgence
(c) on/rearmament
(d) as for/advancement

Answer: C

Qtn 29: Ali was honest and quite as a school boy but too much drinking has now changed his
______ and _____ his tongue
(a) Temperature/injured
(b)character/tightened
(c) temperament/loosened
(d) innocence/worsened

Answer: C
Qtn 30: The hospital was closed _________ because there were no beds to put patients ________
(a) Again/upon
(b) off/on
(c) down/at
(d) up/in

Answer: D

Qtn 31: The judge with his son _________ travelling to Lagos now
(a) Were
(b) shall
(c) is
(d) are

Answer: C

Qtn 32: A university teacher is an _____
(a) Academic
(b) academics
(c) academician
(d) academia

Answer: A

Qtn 33: The adventurers ran into many ________ in the forest
(a) Dear
(b) dears
(c) deers
(d) deer

Answer: D

Qtn 34: The argument between the tow neighbous degenerated into __
(a) A free-for all
(b) a free for all fight
(c) a flee for all
(d) a free fight

Answer: A

Qtn 35: The class _____ more girls than boys this session
(a) Comprise of (b) comprises of (c) comprise (d) comprises

Answer: D

Qtn 36: The tourist bought __________
(a) A brown, small, Nigerian earthen pot
(b) a small, brown Nigerian earthen pot
(c) an earthen, brown, small Nigerian pot
(d) a Nigerian small brown earthen

Answer: B

Qtn 37: I have already ____ the picture on the sitting-room wall.
(a) Hanged
(b) hunged
(c) hang
(d) hung

Answer: D

Qtn 38: Most of us will attend the conference ____ at Ibadan later this year
(a) Holding
(b) held
(c) being held
(d) to hold

Answer: A

Qtn 39: I shall work hard so that I can ________ a distinction in English
(a) Secure
(b) make
(c) receive
(d) grab

Answer: B

Qtn 40: The baby was rather _______ than I could bear
(a) Much more troublesome
(b) much too troublesome
(c) so much troublesome
(d) very much troublesome

Answer: A

Qtn 41:
Students were forbidden ______ secret society
(a) From joining
(b) in joining
(c) to join
(d) on joining

Answer: A

Qtn 42: Of course, we all saw the culprit _______ and hit the man on the head
(a) Approached
(b) Approaching
(c) Approach
(d) Approaches

Answer: C


Qtn 43:
A child that shows mature characteristics at any early age may be described as
(a) Preconceived
(b) premature
(c) ingenuous
(d) precocious

Answer: D

Qtn 44: The company Director showed the contractor a _____ of the proposed office complex
(a) Prototype
(b) photograph
(c) microfilm
(d) photocopy

Answer: A

Qtn 45: _______ you come early to the new house, clean up my flat
(a) While
(b) by chance
(c) should
(d) should in case

Answer: C

Qtn 46: This imposing edifice _______ a fortune to build

Options:
(a) Had costed
(b) have cost
(c) costed
(d) cost

Answer: D

Qtn 47: They let him go in ________ to his age

Options:
(a) Respect
(b) regard
(c) disregard
(d) consideration

Answer: D

Qtn 48: Some scientists are trying to _____ human beings in their laboratories

Options:
(a) Imitate
(b) replicate
(c) implicate
(d) fabricate

Answer: B

Qtn 49: He does not seem to know how to solve the problem _______

Options:
(a) Does not he
(b) does he not
(c) does he
(d) doesn’t he?

Answer: C

Qtn 50: These villagers _______ to grow rice

Options:
(a) Used
(b) are used
(c) were used
(d) use

Answer: A

Please don’t just Read and Go, Kindly Use the Share button Below to Help others, Thanks

Check Also

N-Build Successful Applicants

N-Build Successful Applicants – How To Login, Enter Bank Details And Select Preferred N-Build Component

N-Build Successful Applicants – This is to inform all applicants who were successful in N-Build physical …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *